Search found 37 matches

by dimidimi
Sat Jan 19, 2019 8:51 am
Forum: General Reports
Topic: Issue with graphs after updating to Alpha_6
Replies: 4
Views: 7424

Re: Issue with graphs after updating to Alpha_6

I've registered a bug. Remind me to fix it. https://github.com/moneymanagerex/general-reports/issues/56 Thank you Nikolay! When should I remind you? Where, in this forum or the github one? EDIT: I have updated the SQL based on the new DB schema and the report returns the correct result set. It's on...
by dimidimi
Tue Jan 15, 2019 8:23 am
Forum: General Reports
Topic: Issue with graphs after updating to Alpha_6
Replies: 4
Views: 7424

Re: Issue with graphs after updating to Alpha_6

Hello Nikolay, These are some custom reports that I have build. After upgrading to the Alpha_6 I noticed the changes in the DB and adjusted the reports accordingly. The issue is that while the report is working the graph that I used to have above it is not displayed anymore. I'm attached the grm fil...
by dimidimi
Wed Jan 02, 2019 7:57 pm
Forum: General Reports
Topic: Issue with graphs after updating to Alpha_6
Replies: 4
Views: 7424

Issue with graphs after updating to Alpha_6

Hello, I recently updated to v1.40 Alpha 6 from v1.40 Alpha 1 which I was using for 6+ months and the graphs in my custom reports stopped being displayed. I'm using the x64 portable version and every time I go back to v1.40 Alpha 1 reports are being displayed correctly. Any help/hints? Thank you Dim...
by dimidimi
Tue Jul 12, 2016 6:34 am
Forum: Windows
Topic: v1.3.0 Alpha Build 247: Performance Issues
Replies: 4
Views: 3368

Re: v1.3.0 Alpha Build 247: Performance Issues

GabrieleV wrote:I think problem it's proxy.

Try disable "send usage stats" in options, close and reopen MMEX and check.

Let me know about results.
Thanks
Yes! Disabling the usage statistics solved the problem! Also, it tested it with my home network and the problem disappeared. Thanks!
by dimidimi
Mon Jul 11, 2016 1:11 pm
Forum: Windows
Topic: v1.3.0 Alpha Build 247: Performance Issues
Replies: 4
Views: 3368

Re: v1.3.0 Alpha Build 247: Performance Issues

Yes, they both are. However, they're not connected via the same network. Specifically, the Windows 10 is my home PC whereas the Windows 8 (the one with the performance) issues is my workplace PC and connected to Internet via a proxy. Hopefully, my work PC is a laptop which I can try it in my home ne...
by dimidimi
Mon Jul 11, 2016 11:28 am
Forum: Windows
Topic: v1.3.0 Alpha Build 247: Performance Issues
Replies: 4
Views: 3368

v1.3.0 Alpha Build 247: Performance Issues

Hi, I downloaded and I'm testing v1.3.0 Alpha Build 247 (x64, Portable) in both Windows 10 and Windows 8 and noticed that in Windows 8 the response times are extremely large in every action performed. Switching accounts, adding/editing transactions. Even the Help -> About dialog takes approximately ...
by dimidimi
Thu May 28, 2015 7:01 am
Forum: Development
Topic: v1.2.0?
Replies: 7
Views: 4944

Re: v1.2.0?

Nikolay wrote:I've added MAC files.
Great! Thanks!
by dimidimi
Tue May 26, 2015 8:37 pm
Forum: Development
Topic: v1.2.0?
Replies: 7
Views: 4944

Re: v1.2.0?

Don't mix mmex for PC and for Android. New ver. mmex for PC is 1.2.0 http://sourceforge.net/projects/moneymanagerex/files/moneymanagerex/ For Android: https://github.com/moneymanagerex/android-money-manager-ex/releases seems 2.2.3 is actual for now. Hi Nikolay! In  http://sourceforge.net/projects/m...
by dimidimi
Tue May 26, 2015 11:10 am
Forum: Development
Topic: v1.2.0?
Replies: 7
Views: 4944

Re: v1.2.0?

sterling wrote:2.0.1 is out now!
This is great news! Will you also be releasing a 64bit version? I noticed that in sourceforge only the 32bit (both standard and portable) is available. Thanks!
by dimidimi
Wed Jul 09, 2014 9:40 am
Forum: General Reports
Topic: Problem with Custom Reports after upgrading to Win 8.1 Pro
Replies: 11
Views: 9526

Re: Problem with Custom Reports after upgrading to Win 8.1 P

seems it's solution. I've checked te report with curillic - working. Unfortunatly can't solve the problem on c++ side. Hmmm... Anyways I'm gonna keep the Windows setting to Greek cause it also seems to solve some problems with some other non-Unicode programs and Greek text. Thanks so much for looki...