Deze schoen is absoluut niet slecht. Sommige kleuren zijn te fel voor Adidas ZX Flux Womens velen. Gewoon geen hype-schoen in het pantheon van wat Supreme en Nike hebben gedaan. De kleding is echter goed. -Matt Welty Het is geen Adidas Superstar Donne geheim dat Supreme’s Nike collabs niet precies hetzelfde raken als de oudere. Maar het duo van Air Max Tailwind IV's dat in maart 2019 Nike Air VaporMax Donne uitkwam lijkt boven alles het slachtoffer van een slechte timing. De kleuren zijn eenvoudig genoeg - één in zijn kenmerkende wit en rood, en de andere in zwart met blauwe accenten. De 3M boucle panelen geven ook een unieke kijk op de retro runner. Dit kunnen een slaper zijn die mensen over een paar jaar Nike Air Max 270 Dames willen. Grijp ze nu terwijl de doorverkoop nog steeds laag is als u er ooit over nadenkt. -Mike DeStefano

Je kunt doorgaan en deze opslaan in de steeds groter wordende map 'hoefde niet te gebeuren' als het gaat om de Nike collabs van Supreme. We hebben de pairing door de Adidas Superstar Dames jaren heen met veel hitte zien opkomen, maar we hebben de laatste tijd ook steeds meer schommels en missers gezien, waaronder www.ranmoorpharmacy.co.uk dit vijf-pack uit 2015. Het beste van deze samenwerking is dat Val Kilmer kreeg een paar Volt, tennisbal colorway hiervan toen ze uitkwamen. Wat een teleurstelling. Supreme's eerdere werk aan de SB Dunk Low is een legende geweest, maar dit trio is daar ver van af. Ik bedoel een Jewel Swoosh op een Dunk, het is gewoon niet natuurlijk. Gooi die Dallas Cowboys op zoek naar ster aan de zijkant van elk paar en een paar rare kleurblokkering en wat je Adidas ZX 700 Mujer overhoudt is een puinhoop.

Had niet verwacht deze te zien aankomen. De hardloopschoen uit de vroege jaren 2000, ontworpen door Steven Smith, werd uit de kluis van Nike in de O.G. colorway, vlammen en alles, en had het Supreme-logo erop geslagen. Niet slecht als je van je Adidas Superstar Femme sneakers houdt die eruit zien als Hot Wheels. Elke keer dat je begint met een Air Force 2 in plaats van een Air Force Nike Air Max 270 Dames 1 [Ed. opmerking: ik ben het helemaal niet met hem eens], je bent al achter de 8-bal. Vier kleuren van deze AF2 kwamen in 2017 op de markt, waaronder drie stoere snoepverpakkingen die veel Nike Air Max 90 Womens Blue te wensen overlieten. Het vierde en laatste "Baroque Brown" -paar was een beetje minder aanstootgevend, maar wordt nog steeds beschouwd als een steen in de Supreme x Nike-afdeling als je het mij vraagt.