[1.3.0-Alpha] Missing table

General discussion on all other topics under the sun.
Post Reply
dariottolo
New MMEX User
Posts: 5
Joined: Fri Jan 24, 2014 12:33 pm
Are you a spam bot?: No

[1.3.0-Alpha] Missing table

Post by dariottolo »

Dear all,

I am using mmex_1.3.0-alpha_x64_portable_build247. If I open the database I was using with mmex 1.2.7 I receive the following error:

Code: Select all

REPORT_V1: Exception SQL logic error or missing database [1]: no such column:
TEMPLATECONTENT
immediatly. But the software seems to be working.

I receive the same error if I delete a stock from the stock portfolios.

Any idea what might be the reason?

Thank you in advance.

Regards

User avatar
GabrieleV
MMEX Developer
Posts: 158
Joined: Wed Apr 09, 2014 7:45 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Italy

Re: [1.3.0-Alpha] Missing table

Post by GabrieleV »

Hi,
please go into Tools -> Database -> Database Debug and upload the attached file.
You will need to firstly insert *.* in "FileName" to show all files, becasue there is a bug in that procedure that I've fixed now.
Then please post here result so we can provide a patch.

Thanks
Attachments
Report_V1.mmdbg
(86 Bytes) Downloaded 233 times

dariottolo
New MMEX User
Posts: 5
Joined: Fri Jan 24, 2014 12:33 pm
Are you a spam bot?: No

Re: [1.3.0-Alpha] Missing table

Post by dariottolo »

File attached
Attachments
dariottolo.txt
(851 Bytes) Downloaded 224 times

User avatar
GabrieleV
MMEX Developer
Posts: 158
Joined: Wed Apr 09, 2014 7:45 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Italy

Re: [1.3.0-Alpha] Missing table

Post by GabrieleV »

Here you are the patch, upload file in the same way within MMEX.

Let me know if it fixes the problem.
Attachments
Report_V1_Patch.mmdbg
(358 Bytes) Downloaded 249 times

dariottolo
New MMEX User
Posts: 5
Joined: Fri Jan 24, 2014 12:33 pm
Are you a spam bot?: No

Re: [1.3.0-Alpha] Missing table

Post by dariottolo »

It works. No more warning messages.

Thank you very much.

PeCe
Super MMEX User
Posts: 39
Joined: Sun May 13, 2012 10:26 pm
Are you a spam bot?: No

Re: [1.3.0-Alpha] Missing table

Post by PeCe »

Thanks for posting. After installing the 130 alpha I had the same problem today.
With the patch given I also could solve the problem about the "templatecontent" error

lovekesh
New MMEX User
Posts: 3
Joined: Mon Feb 20, 2017 4:51 am
Are you a spam bot?: No

Re: [1.3.0-Alpha] Missing table

Post by lovekesh »

pl. find my debug file in order to provide the patch file
Attachments
LK.txt
(844 Bytes) Downloaded 203 times

lovekesh
New MMEX User
Posts: 3
Joined: Mon Feb 20, 2017 4:51 am
Are you a spam bot?: No

Re: [1.3.0-Alpha] Missing table

Post by lovekesh »

pl. find attached debug file in order to provide the patch file !! Thanks in advance!!
Attachments
LK.txt
(844 Bytes) Downloaded 167 times
LK.txt
(844 Bytes) Downloaded 164 times

Post Reply