De sportwereld in 1985 onderging ook een radicale verandering - energie weergalmde van de zomerspelen in Los Angeles en pro basketbal slingerde stevig in zijn showtime-tijdperk. Bij Nike was 1985 het jaar waarin Air vorm begon te krijgen (gerealiseerd twee jaar later in de Air Max I) en toen de iconische Dunk verscheen op collegiale basketbalvelden. Ondertussen bleven de Cortez, Blazer en Tailwind sport en stijl, wat een tijdige authenticiteit aan de Stranger Things-collectie gaf. De eerste druppel van de samenwerkende capsule bevat Hawkins High's groene en oranje kleurenschema en Tiger-mascotte in Nike Air Max 95 Mujer een pittige mix van kleding Nike Air Max 720 Femme en schoeisel. Zweetpakken en complementaire T-shirts kanaalstijl uit de jaren 80 in de fysieke klasse, en drie sneakers passen bij elkaar. De stukken lanceren 27 juni. Een tweede Nike Air Max 97 Damen druppel schoenen arriveert op 1 juli. Gesynchroniseerd met het "OG-pakket", draagt ??elke schoen een rood, wit en blauw kleurenschema en viert de Onafhankelijkheidsdag van 1985 met een jaarmarkering op de hiel en speciale vuurwerkshow sok voering. Nike's eerste lifestyle-luchteenheid, de 270, sluit aan op het zachtste, soepelste en meest veerkrachtige schuim van het merk, Nike React, om een ??nieuwe articulatie van Air Max te vormen.
De Adidas Ultra Boost Femme Nike Air Max 270 React blijft een drang naar iteratieve vooruitgang in de Air Max-lijn. De introductie van Nike React-technologie resulteert in een soepele overgang van hiel naar voorvoet (de offset Nike Air Vapormax Mujer wordt ook gereduceerd Adidas Superstar Femmevan zijn voorganger) en een energieke beeldhouwen. Het bovenste deel van de schoen volgt de stralende ontwerptaal van de tooling door niet-naaigebonden materialen te spiegelen om een ??traditionele cut-and-sew-esthetiek te weerspiegelen via een nieuwe bouwmethodologie.
"In plaats van niet genaaid of genaaid op panelen, is de Air Max 270 React gebouwd met een bartack-techniek ge?nspireerd op de Element React 87," legt Dylan Raasch, Senior Design Director Design Sportswear, uit. "Dit cre?ert de esthetiek van het zwevende oog. "
De viscerale sterkte van het silhouet, met name de uitbundige geometrie?n van de tooling, Nike Air Max 95 Femme ondersteunen het potentieel van de schoen om een ??verscheidenheid aan verschillende visuele expressies te dragen. De eerste releases van de Nike Air Max 270 React delen een consistente basis in de kunst-Adidas Superstar Mujer en Nike Air Max Tn Mujer designgeschiedenis. Elke colorway vertaalt een specifieke artistieke stijl of beweging in zijn blokkering en tinten. De colorway voor de lancering van de laureaat luidt bijvoorbeeld de honderdste verjaardag in van de oprichting van Bauhaus door de formele studies van asymmetrische balans van de school terug te roepen. Andere kleurstellingen belichten verkenningen van geometrische composities, op het midden van de eeuw ge?nspiree