10 mei 2019 - Nike en het in New York gevestigde baanbrekende denimhuis 3x1 delen veel overeenkomsten.www.marioverta.it Het meest duidelijk is dat de twee naburige buitenposten hebben op de Mercer-straat in Soho. Beyond, 3x1 Nike Air Max 720 Dames oprichter Scott Morrison is al bijna twintig jaar een vriend van het merk Nike, een kameraadschap gebaseerd op een gedeeld geloof in innovatie, personalisatie en transparantie.
In partnerschap hebben de twee speciale aandacht besteed aan twee iconische producten: de Nike Air Force 1 en de 5-pocket-jeans. Dit wordt gerealiseerd als een drietal Air Force Ones gekleed in verschillende denims: zwart, stonewash blue of raw indigo.
3x1 is al sinds de opening acht jaar geleden voorstander van selvedge-denim en voor de Nike x 3x1 AF1 maakte het bedrijf twee stoffen met de beroemde Kuroki-fabriek in Japan. Beide dragen een speciale Bowerman Orange zelfklevende ID, differenti?ren deze denim van alle andere en vieren de mede-oprichter van Nike Air Huarache FemmeNike, Bill Bowerman. Unieke wassingen voor de stoffen werden ontwikkeld in Los Angeles en uit drie verschillende Adidas NMD Dames looks: een lichte vintage ge?nspireerde stonewash met marmering, een medium vintage stonewash met marmer en een gewassen zwart. De onbewerkte indigo AF1 gebruikt de achterkant van de stof (de lichtere inslagzijde) voor contrast.
Bovendien legt de linkerschoen van elke colorway de Bowerman Orange bloot via een articulatie van 3x1's gebruikelijke achterzak "zelfkant onthullen".
De 3x1-collectie AF1 is op 24 mei verkrijgbaar in de SNKRS- en SNEAKRS-apps, bij geselecteerde wereldwijde Nike-winkels en bij 3x1, 15 Mercer St en 3x1denim.com.Met de Converse x GOLF le FLEUR *, een nieuw ontwerp voor de fluweelcollectie, Nike Air Max 95 Femme herdefinieert Tyler, The Creator zomerse sneakers in zijn eigen, idiosyncratische visie. De capsule bevat de One Nike Air Max 270 Femme Star en de Chuck 70, elk vervaardigd in drie kleurstellingen van gewatteerd fluweel (rood, bruin of paars), www.artelara.nl versierd met een monotone Tyler-bloemenmotief en geborduurd met GOLF le FLEUR * -branding.
De schoenen lanceren 17 mei op converse.com en bij winkels in Golf Wang.2019 - Deelnemen aan een line-up van nieuwe stijlen die tien jaar Nike SB Zoom Janoski herdenken, deze gerasterde slip arriveert in