algemene sfeer kanaliseert het type patchwork of gehaakte dekens dat je tegenkomt op een rommelmarkt.
Andere elementen van de Nike Blazer CPFM Sponge By You zijn natuurlijk aan jou.
Op de multi-getextureerde bruine basiskleur kunnen selecties voor de oogbescherming, veter en Swoosh onafhankelijk van de rechter- en Nike Air VaporMax Dam linkerschoenen worden gemaakt. Dit betekent dat men de koers kan blijven volgen en beide hetzelfde kan houden, of voor elk een andere persoonlijkheid kan identificeren. Nike Air VaporMax Womens Hoe dan ook, de unieke bovenste geleding van CPFM zorgt voor een subtiele asymmetrie.2019 - Geworteld in een samenwerkingsrelatie die teruggaat tot 2006, is de Nike SB Blazer Low "Salvator Michael" ge?nspireerd door het karakter van een tent in de kunstenaar COLLECT THEM ALL ! tentoonstelling in Shanghai.
De canvas basisstof wordt onder verschillende hoeken gesneden om unieke printvariaties van het personage te cre?ren. Andere kenmerken zijn duidelijke referenties in de wereld van kunstveilingen. Nietjes worden bijvoorbeeld aangebracht rond de tussenzool om de nietjes na te bootsen die een schilderijendoek op zijn frame monteren. 2019 - Het All Star Pro BB Archive Pack Adidas Superstar Womens past twee archiveringsprintkleuren, een luipaard en een camouflage, samen met zwarte veters en buitenzolen toe op de minimale nieuwe basketbalschoen van Nike Air Max Tn Femme Converse.
Converse paste in 1983 voor het eerst een grafische print - camouflage - toe op de Chuck Taylor All Star. Glow-in-the-dark dierenprints volgden in '88, en sindsdien zijn prints en kleuren een constante toepassing op de klassieke silhouetten van het merk geworden. Het Archive Pack levert de expressieve energie van basketbal en markeert de eerste keer dat Converse Heritage-graphics zijn toegepast op een performance-silhouet.
2019 - De herfstcollectie van schoenen uit het Nike China Hoop Dreams-pakket kruist een reeks silhouetten - basketbalpictogrammen zoals de Nike Air Flightposite, lopende innovaties zoals de Nike Air VaporMax Flyknit 3, stijlvolle armaturen zoals de Adidas Ultra Boost Femme Nike Air Force 1 Jester XX - in een collagepatroon dat wijst op de stilistische invloed van de hoepelteelt in het begin van de jaren 2000 in China, en herinnert aan www.mmreinigung.de de dagen van basketbalposters en de aanpassing van kleedkamers.
De release van 8 augustus in Groot-China is de Nike Air Force 1 '07 en de Nike Air Force 1 Jester XX; Nike Air Max 90 Womens Pink de Nike VaporMax Flyknit 3 en de Nike Benassi JDI Print Slide. De Nike Shox BB4, de Nike Air Flightposite en de Nike Air Force 1 High '07 release 31 augustus in heel Groot-China.