Crash on startup after MacOS 10.13.1 upgrade

Page 1 of 1
5 posts
Crash on startup after MacOS 10.13.1 upgrade

mindchnger
New MMEX User

Posts: 1
Joined: Sat Dec 02, 2017 9:12 am
Just updated to MacOS High Sierra 10.13.1 and now v1.3.3 keeps crashing on startup. I've installed other versions including 1.3.1 and the newer beta versions, but those all still crash as well. Have any others faced the same issues in the new OS? Any ideas for fixes, or will I just have to wait for a new build that will work with the new OS?
Re: Crash on startup after MacOS 10.13.1 upgrade

nafry
New MMEX User

Posts: 4
Joined: Thu Dec 28, 2017 11:16 pm
The current Stable mmex_1.3.3_macos10.9-wx3.0.2build crashes at launch for us on macOS 10.12.6
Re: Crash on startup after MacOS 10.13.1 upgrade

nafry
New MMEX User

Posts: 4
Joined: Thu Dec 28, 2017 11:16 pm
Turning off our network connection allowed us to launch the app without crashing. We then disabled the mmex pref for 'send statistics.'
From this thread:
viewtopic.php?f=24&t=6966
Re: Crash on startup after MacOS 10.13.1 upgrade

twodogron
New MMEX User

Posts: 13
Joined: Sun Aug 21, 2011 12:12 pm
Currently running MMEX 1.3.3 Db v7 on Mac Sierra 10.13.3.
MMEX crashes on startup, have disconnected both WiFi and "send statistics" with no success. (It has been doing this for some considerable time but if I persevere and reload again I can eventually get it to work)

Because of above I also tried to install MMEX v1.4 Alpha hoping this bug would be fixed but v1.4 also refuses to load after install.
I have tried to get around this by deactivating Mac SIP's capability but this doesn't work either.

Anyone got any idea's !!
Re: Crash on startup after MacOS 10.13.1 upgrade

twodogron
New MMEX User

Posts: 13
Joined: Sun Aug 21, 2011 12:12 pm
twodogron wrote:Currently running MMEX 1.3.3 Db v7 on Mac Sierra 10.13.3.
MMEX crashes on startup, have disconnected both WiFi and "send statistics" with no success. (It has been doing this for some considerable time but if I persevere and reload again I can eventually get it to work)

Because of above I also tried to install MMEX v1.4 Alpha hoping this bug would be fixed but v1.4 also refuses to load after install.
I have tried to get around this by deactivating Mac SIP's capability but this doesn't work either.

Anyone got any idea's !!
Attachments
MMEX Bug.docx
(91.92 KiB) Downloaded 13 times
Page 1 of 1
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest