Update currency via Yahoo

General discussion on all other topics under the sun.
Post Reply
MIKWELL614
New MMEX User
Posts: 4
Joined: Thu Jun 21, 2012 4:33 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Normandy, France

Update currency via Yahoo

Post by MIKWELL614 »

I am using MMEX 1.27 and everyday I update my currency file (USD,£,euro,Malay ringitt) quite successfully.
Today I have tried and the am getting the return message 'Invalid value'  - please explain and advise me what I have done wrong
Thanks

Mikwell614

Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1345
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: Update currency via Yahoo

Post by Nikolay »

It quite easy to check if online rates available. Just enter into any web browser address field

Code: Select all

http://download.finance.yahoo.com/d/quotes.csv?s=USDEUR=X&f=sl1&e=.csv
Then csv file should be downloaded like this

Code: Select all

USDEUR=X,0.9025

MIKWELL614
New MMEX User
Posts: 4
Joined: Thu Jun 21, 2012 4:33 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Normandy, France

Re: Update currency via Yahoo

Post by MIKWELL614 »

Thank you but I am only concerned with the CURRENCY update which,  at the moment returns the answer 'Invalid Value'
Yours response to this would be appreciated.

MIchael

User avatar
Renato
MVP MMEX User
Posts: 127
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:36 pm
Are you a spam bot?: No
Location: near Zurich
Contact:

Re: Update currency via Yahoo

Post by Renato »

i have the same Problem with CHF - EUR, returns the answer 'Invalid Value'
regards Renato use MMEX since 2009

Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1345
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: Update currency via Yahoo

Post by Nikolay »


MIKWELL614
New MMEX User
Posts: 4
Joined: Thu Jun 21, 2012 4:33 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Normandy, France

Re: Update currency via Yahoo

Post by MIKWELL614 »

thanks but I do not understand github at all  what does rex/issues/583 mean ?-  What should I do now to correct the 'invalid value'???

Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1345
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: Update currency via Yahoo

Post by Nikolay »

You don't need to use github. This resource for developers.
Seems that yahoo thanged API for download currencies rates.
This problem will be fixed only in the next release of mmex.

Post Reply