Issue with graphs after updating to Alpha_6

Build and share your cool customized reports built w/ one sql, Chart.js and Lua (https://github.com/moneymanagerex/general-reports)
Post Reply
dimidimi
Super MMEX User
Posts: 37
Joined: Tue Mar 04, 2014 10:46 am
Are you a spam bot?: No

Issue with graphs after updating to Alpha_6

Post by dimidimi »

Hello,

I recently updated to v1.40 Alpha 6 from v1.40 Alpha 1 which I was using for 6+ months and the graphs in my custom reports stopped being displayed. I'm using the x64 portable version and every time I go back to v1.40 Alpha 1 reports are being displayed correctly.

Any help/hints?

Thank you
Dimitrios

Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1345
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: Issue with graphs after updating to Alpha_6

Post by Nikolay »

What kind of reports?
It was some changes in DB structure. Some report should be modified.

dimidimi
Super MMEX User
Posts: 37
Joined: Tue Mar 04, 2014 10:46 am
Are you a spam bot?: No

Re: Issue with graphs after updating to Alpha_6

Post by dimidimi »

Hello Nikolay,

These are some custom reports that I have build.

After upgrading to the Alpha_6 I noticed the changes in the DB and adjusted the reports accordingly.

The issue is that while the report is working the graph that I used to have above it is not displayed anymore.

I'm attached the grm file and let me know if you need more detials.

Thank you
Dimitrios
Attachments
Average Spending per Category & Subcategory (To Date) - SQL Based.grm
(2.59 KiB) Downloaded 420 times
Average Spending per Category & Subcategory (To Date) - SQL Based.grm
(2.59 KiB) Downloaded 437 times

Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1345
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: Issue with graphs after updating to Alpha_6

Post by Nikolay »

I've registered a bug. Remind me to fix it.

https://github.com/moneymanagerex/gener ... /issues/56

dimidimi
Super MMEX User
Posts: 37
Joined: Tue Mar 04, 2014 10:46 am
Are you a spam bot?: No

Re: Issue with graphs after updating to Alpha_6

Post by dimidimi »

Nikolay wrote:I've registered a bug. Remind me to fix it.

https://github.com/moneymanagerex/gener ... /issues/56
Thank you Nikolay! When should I remind you? Where, in this forum or the github one?

EDIT: I have updated the SQL based on the new DB schema and the report returns the correct result set. It's only that the graph doesn't work.

Post Reply