Cannot add transaction: "Invalid Amount"

Vista, 7, 8, 8.1. Unicode builds: x86, x64, ia64 versions available.

Moderator: Renato

Post Reply
mmmajhi
New MMEX User
Posts: 6
Joined: Wed Feb 13, 2019 9:44 am
Are you a spam bot?: No

Cannot add transaction: "Invalid Amount"

Post by mmmajhi »

Last Saturday (July 10), I could enter new transactions just fine. I have not changed the program version since then. The version I'm using is 1.5.3 x64. Now I'm completely unable to add a new transaction.

I'm trying to enter a transaction for 7,50 (all other transactions for this account use a comma, not a period, since it's in Euros), but the program automatically changes it to 7,00 for some reason. Even if I try to add the transaction by clicking OK, I get the error "Invalid Amount. Please enter a positive or calculated value." If I change the comma (7,50) to a period (7.50), it still automatically changes to 7,00 and I get the same error.

Again, this was not an issue on Saturday and it somehow is now. How do I fix this? Thanks in advance.
User avatar
Renato
MVP MMEX User
Posts: 330
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:36 pm
Are you a spam bot?: No
Location: near Zurich
Contact:

Re: Cannot add transaction: "Invalid Amount"

Post by Renato »

Maybe here is the solution:
viewtopic.php?f=23&t=10439
regards Renato use MMEX since 2009, now with Windows 11
mmmajhi
New MMEX User
Posts: 6
Joined: Wed Feb 13, 2019 9:44 am
Are you a spam bot?: No

Re: Cannot add transaction: "Invalid Amount"

Post by mmmajhi »

Renato wrote: Wed Jul 14, 2021 7:09 am Maybe here is the solution:
viewtopic.php?f=23&t=10439
Yep, setting the locale fixed the issue, thanks. How come this wasn't happening before?
Post Reply