mmex 1.3.6-RC.1

Vista, 7, 8, 8.1. Unicode builds: x86, x64, ia64 versions available.

Moderator: Renato

Post Reply
Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1509
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

mmex 1.3.6-RC.1

Post by Nikolay »

I recommend new build of mmex 1.3.6-RC.1
It's available only for Windows for now.

32-bit
https://ci.appveyor.com/project/moneyma ... /artifacts
64-bit
https://ci.appveyor.com/project/moneyma ... /artifacts

I've fixed the following bugs:
https://github.com/moneymanagerex/money ... e%3Av1.3.6
New bug reports are welcome.

Anyone can complete the translation.
https://crowdin.com/project/moneymanagerex
Last edited by Nikolay on Sun Dec 20, 2020 12:53 pm, edited 7 times in total.
User avatar
Renato
MVP MMEX User
Posts: 329
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:36 pm
Are you a spam bot?: No
Location: near Zurich
Contact:

Re: mmex 1.3.6-RC.1

Post by Renato »

Hello Nikolay

There is the error message:
The application could not be started correctly (0x000007b)
Click OK to close the application.
regards Renato use MMEX since 2009, now with Windows 11
Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1509
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: mmex 1.3.6-RC.1

Post by Nikolay »

Hello Renato.

I've successfully started 64-bit portable edition
https://ci.appveyor.com/api/buildjobs/k ... rtable.zip

But 32x application not be started correctly :(

I'll try to downgrade libcurl version.

PS
The reason for the error was in the version of the curl library.

https://github.com/moneymanagerex/money ... ssues/2740

The problem fixed. The links above updated.

Regards,
Nikolay
Last edited by Nikolay on Mon Dec 14, 2020 2:46 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Renato
MVP MMEX User
Posts: 329
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:36 pm
Are you a spam bot?: No
Location: near Zurich
Contact:

Re: mmex 1.3.6-RC.1

Post by Renato »

I have tested the latest RC1, both 32bit and 64bit, as well as the portable version work.

However, I found an error, the RC1 always starts on monitor 1, until now it was reopened on the last monitor used. (I have 3 monitors)
regards Renato use MMEX since 2009, now with Windows 11
Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1509
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: mmex 1.3.6-RC.1

Post by Nikolay »

I dream of an ultra-wide monitor with an aspect ratio of 21: 9. It is able to replace not even 2 monitors, but 3, since there are no seams.
But I can't afford it for financial reasons. Although in the local market such copies can be found for ~$500.
Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1509
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: mmex 1.3.6-RC.1

Post by Nikolay »

Regarding this issue
https://github.com/moneymanagerex/money ... ssues/2694
in case if Y coordinate value is invalid it replaced to 0.
That is why, in an incomprehensible situation, the beginning is on the first monitor.
Post Reply