Any way to change the stock quote source?

Page 1 of 1
4 posts
Any way to change the stock quote source?

Carren
Super MMEX User

Posts: 36
Joined: Fri Jan 02, 2009 1:42 am
Is there any way to change the default stock quote provider? Yahoo doesn't seem to be reflecting the correct prices.
Re: Any way to change the stock quote source?

Nikolay
MMEX Developer

Posts: 2284
Joined: Sat Dec 06, 2008 8:27 am
Location: Sankt-Petersburg, Russia
Not yet....
Re: Any way to change the stock quote source?

Carren
Super MMEX User

Posts: 36
Joined: Fri Jan 02, 2009 1:42 am
Nikolay wrote:Not yet....
How come I can change it in the app? Is that not developed by you? Yahoo is not ideal - it's showing a closing price today that is 3 cents lower than the correct closing price.
Re: Any way to change the stock quote source?

Nikolay
MMEX Developer

Posts: 2284
Joined: Sat Dec 06, 2008 8:27 am
Location: Sankt-Petersburg, Russia
Page 1 of 1
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 27 guests

cron