Stock Exchange exists on Google Finance but not on Yahoo

https://www.moneymanagerex.org/features ... and-shares

Moderator: Renato

Post Reply
mwlodarc
New MMEX User
Posts: 1
Joined: Tue Apr 13, 2021 5:46 pm
Are you a spam bot?: No

Stock Exchange exists on Google Finance but not on Yahoo

Post by mwlodarc »

Do you know if there is a chance to automatically refresh stocks from Warsaw Stock Exchange?

I try to input stocks from WSE, example: WSE.CDR - unfortunately I am not successful.

If I press the link button on stock input screen, it opens Google Finance, eg:
https://www.google.com/finance/quote/CDR:WSE

But, when I try to download history I get "Not found - No data found, symbol may be delisted" error.

Does MMEX connect to Google (this is what is opened when I press link button) or Yahoo?
Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1517
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: Stock Exchange exists on Google Finance but not on Yahoo

Post by Nikolay »

FYI

https://github.com/moneymanagerex/money ... ssues/2702

https://github.com/moneymanagerex/money ... ssues/2259
For example
http://tools.morningstar.es/es/util/sea ... =100&q=CDR

Code: Select all

CD Projekt SA|0P0000D42Y]3]0]E0WWE$$ALL|STOCK|CDR|WSE|
http://tools.morningstar.es/api/rest.sv ... OMPACTJSON

Code: Select all

[[1610323200000, 246.000],[1610409600000, 248.500],[1610496000000, 249.900],[1610582400000, 265.000],[1610668800000, 256.200],[1610928000000, 253.500],[1611014400000, 248.200],[1611100800000, 252.700],[1611187200000, 253.200],[1611273600000, 250.100],[1611532800000, 275.700],[1611619200000, 300.000],[1611705600000, 315.800],[1611792000000, 365.000],[1611878400000, 305.200]]
In future it would be done.
Post Reply