MMEX 0.9.9.2 Development Release

Money Manager Ex Development related posts
(http://github.moneymanagerex.org/)
jesuspinto
New MMEX User
Posts: 6
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:28 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Seville, Spain

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release - Notes: Notes

Post by jesuspinto »

Eureka!
I had the version mmex_0.9.9.2_svn3127_win32; I assumed it was the latest one.
I have now downloaded the mmex_0.9.9.2_svn3316_win32 version and this one works properly in this point.

Thank you, Nicolay.

GregChapman
Super MMEX User
Posts: 33
Joined: Fri Jun 29, 2012 12:24 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Norfolk Broads, UK

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by GregChapman »

I am using 3316 - updated from 3217 last week - and still have the problem that I need to click in the box to clear the word "Notes" to avoid having that text appear against any new transaction.

Perhaps there is something cached in my data that I need to clear. Any ideas?
Greg Chapman

TonyIT
New MMEX User
Posts: 7
Joined: Thu Nov 24, 2011 8:51 am
Are you a spam bot?: No

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by TonyIT »

It's possible to test the latest developer version for Linux too?
The portable version will be perfect.

Thank you.

Ciao, Tony.
Ciao,
Tony.

Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1298
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by Nikolay »

TonyIT wrote:It's possible to test the latest developer version for Linux too?
The portable version will be perfect.

Thank you.

Ciao, Tony.
Ubuntu 12.10 64-x will be OK?

Another way is to create your own build from scratch. That easy on linux.
http://moneymanagerex.svn.sourceforge.n ... iew=markup

TonyIT
New MMEX User
Posts: 7
Joined: Thu Nov 24, 2011 8:51 am
Are you a spam bot?: No

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by TonyIT »

No, I've a 32 bit Mint 14

In the future, surely, I will try to compile it by myself.
I need only a bit of time to study how.

You're great.

Ciao
Ciao,
Tony.

Nikolay
MMEX Developer
Posts: 1298
Joined: Sat Dec 06, 2008 2:27 pm
Are you a spam bot?: No
Location: Sankt-Petersburg, Russia

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by Nikolay »

TonyIT wrote:No, I've a 32 bit Mint 14

In the future, surely, I will try to compile it by myself.
I need only a bit of time to study how.

You're great.

Ciao
I've prepare howto (I hope there are not many errors there)
http://www.codelathe.com/forum/viewtopi ... 6859#p6859

smjohns
New MMEX User
Posts: 7
Joined: Thu Jan 24, 2013 1:45 pm
Are you a spam bot?: No

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by smjohns »

I have just upgraded to 3316 from 3217 and have noticed a new major bug. I have various transfer transaction to transfer funds from my current account to my credit card accounts. In version 3217 and prior you could amend this transaction in either account that the transfer direction was maintained. But with 3316, if you edit the transaction in the destination account the transaction is changed to a debit transaction instead and the source location transaction is removed as per the example.

smjohns
New MMEX User
Posts: 7
Joined: Thu Jan 24, 2013 1:45 pm
Are you a spam bot?: No

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by smjohns »

Hi,

I have found a bug with the transfer transaction functionality but my explanation is a bit too long to be posted on the forum. I will try and attach an rtf document with the text I was hoping to post.

Kind Regards
Si
Transfer Bug.rtf
(2.55 KiB) Downloaded 323 times

aankjain
New MMEX User
Posts: 3
Joined: Tue May 15, 2012 7:47 pm
Are you a spam bot?: No

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by aankjain »

As I using MMEX 0.9.9.2 Development Release, my database is not showing total of accounts.
Please tell me what should I do?
Ankur Jain
www.ankjain.in
India

User avatar
avma
Super MMEX User
Posts: 30
Joined: Wed Sep 02, 2009 6:47 am
Are you a spam bot?: No
Location: Israel

Re: MMEX 0.9.9.2 Development Release

Post by avma »

Hi,

I'm using DEV:SVN 3316 for a while now, GREAT JOB!
however I might found a small bug...
when using 'duplicate transaction' on a 'transfer' type of transaction, it posts the amount to the same account (and the transaction type selection is grayed out(
I looked into the database with sqlitman, found the specific transaction, and noticed the both ACCOUNTID and TOACCOUNTID have the same value while the original transaction of which the duplicate was created from had different values (as should be).

Hope this helps

My best regards
Avi

Post Reply