Home page display

General discussion on all other topics under the sun.

Moderator: Renato

Post Reply
jasonjon
New User
Posts: 1
Joined: Fri Nov 13, 2020 10:08 am
Are you a spam bot?: No

Home page display

Post by jasonjon »

I have inadvertently altered my Home page and now it will not display the account list at the same time as an open account is showing. I don't know what I did, so therefore cannot reverse my mistake .Help please
User avatar
Renato
MVP User
Posts: 698
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:36 pm
Are you a spam bot?: No
Location: near Zurich

Re: Home page display

Post by Renato »

Some more information would be helpful, for example: which version of MMEX and a printscreen.

I guess the border of the left window was moved too far to the right.
MMEX17.jpg
MMEX17.jpg (24.13 KiB) Viewed 4622 times
Renato Forum Administrator
whall3y
Developer
Posts: 345
Joined: Fri Aug 21, 2020 5:44 pm
Are you a spam bot?: No

Re: Home page display

Post by whall3y »

Possibly just a matter of enabling View / Navigation from the menu bar.
2020-11-13 16_05_00-.png
2020-11-13 16_05_00-.png (13.67 KiB) Viewed 4617 times
lafnian1990
New User
Posts: 1
Joined: Mon Apr 12, 2021 9:57 am
Are you a spam bot?: No

Re: Home page display

Post by lafnian1990 »

The new version solves this problem. Thanks for the advice))
Ronster
New User
Posts: 17
Joined: Mon Feb 29, 2016 1:17 pm
Are you a spam bot?: No

Re: Home page display

Post by Ronster »

This did not solve my issue. I also am having another issue; which or may not be related; which i open backup copies of my database I get the "Bad Local" message. So going to research that; but thought I would throw it out there.
MartinArmstrong
MVP User
Posts: 300
Joined: Tue Mar 02, 2021 10:24 am
Are you a spam bot?: No

Re: Home page display

Post by MartinArmstrong »

@Ronster, your "Bad Locale" message is not related to the issue in this thread. It's best always to start a new thread.

However, the problem is known, and is fixed. Please see: https://github.com/moneymanagerex/money ... ssues/3587
aramacciotti
Senior User
Posts: 25
Joined: Mon Jun 02, 2014 7:17 am
Are you a spam bot?: No

Re: Home page display

Post by aramacciotti »

I'm getting the same "bad locale name" even with 1.6.3 version of the application on a Win32 bit tablet.
The same code and the same database is working fine on a different computer (I share them on OneDrive) then I'm quite sure it depends of the Windows 10 installed on the tablet but I cannot figure what could be missing or badly installed.

Anyone have an idea?
MartinArmstrong
MVP User
Posts: 300
Joined: Tue Mar 02, 2021 10:24 am
Are you a spam bot?: No

Re: Home page display

Post by MartinArmstrong »

@aramacciotti, your "Bad Locale" message is not related to the issue in this 3 year old thread about the Home page display.

Please could your start a new thread with an appropriate title. It helps people when they are searching for solutions to problems.
Post Reply